Contact:

I.H.R.C.
Keerkade 41
3831 SN Leusden (NL)


Tel:  +31 (0) 33 28 56 384

e-mail: info@ihrc.nl

   beatles_5.pngbeatles_2.png

Meet “The Beatles” – London and Liverpool

Een speciale tour die gefocust is op The Beatles met bezoek aan sleutel plaatsen en attracties die gelinkt zijn aan de The Beatles in Londen en Liverpool.

 


Woensdag: aankomst in Londen en met een rondrit langs de bezienswaardigheden van de stad. Deze stad is heel belangrijk geweest voor de ontwikkeling van The Beatles.  

beatles_1.png

Donderdag: we blijven in Londen en gaan we een hele morgen op pad met een Beatle-expert. Er wordt volop tijd genomen voor het maken van foto’s en uiteraard voor het oversteken van het zebrapad aan de Abbey Road (zie foto van de hoes Abbey Road), maar ook filmlocaties waar “The Magical Mystery Tour”, “Help” and “A Hard Day’s Night”, het hoofdkantoor van de Apple Corp, de huizen van The Beatles en nog veel meer. Natuurlijk kan er ook uitgebreid worden met de Londense geschiedenis van andere beroemde Britse bands zoals The Rolling Stones, Queen, Pink Floyd en andere bands. De middag is dan vrij te besteden. Voor de avond kan er ook een diner worden geregeld in het restaurant van Bill Wyman van The Rolling Stones met uiteraard muziek.


Vrijdag: we gaan via Henley-on-Thames en Bicester naar Liverpool. De reis gaat langs de rivier de Theems naar het schitterende stadje Henley, waar in Friar Park het voormalige thuis is van George Harrison staat. Daarna reizen we verder naar Bicester en bezoeken daar het waarschijnlijk best geoutilleerde outlet center van Europa. Vandaaruit gaat de reis verder naar Liverpool. 

Zaterdag: we maken ’s morgens een rondrit o.l.v. een Beatle-expert.

beatles_3.pngbeatles_4.png

Ook hier is er weer voldoende gelegenhied om foto’s te maken en indrukken op te doen van Strawberry Fields, Penny Lane, Eleanor Rigby’s Grave, Paul en John’s school en nog veel meer. De tour eindigt bij de ingang van het museum: The Beatles Story, dat zich gefocust heeft op het leven en de muziek van The Beatles.

Een optie is om ’s avonds een Beatles Tribute Band te zien en horen spelen. Wanneer je je ogen sluit, denk je dat je The Beatles hoort spelen.

Zondag: helaas gaan we dan weer naar huis.  

Opties tijdens deze reis: het Music Museum in Londen, een tocht met een boot over de rivier de Mersey maar ook een bezoek aan de geboortehuizen van Paul McCartney en John Lennon. Tevens zijn er diverse Beatles events en behoort overnachten in het unieke Hard Day’s Night Hotel tot de mogelijkheden.

Website door Qonnected.nl