Contact:

I.H.R.C.
Keerkade 41
3831 SN Leusden (NL)


Tel:  +31 (0) 33 28 56 384

e-mail: info@ihrc.nl

Veerboten naar Groot Brittannië en Ierland.

I.H.R.C. kan voor u voor uw overtocht met een touringcar naar Groot-Brittannië en Ierland bemiddelen.

Wij hebben contacten met diverse ferry maatschappijen en door onze jarenlange ervaring hiermee hebben wij bij deze maatschappijen voor u gunstige prijzen weten te bedingen.

De route Calais-Dover met P&O Ferries is een flexibele en snelle manier voor uw groep om het Kanaal over te steken. U komt na slechts 90 minuten in Dover aan. Er zijn maximaal 46 overtochten per dag en uw groep kan dus reizen op een tijd die goed uitkomt. 

Gaat u liever met de Eurotunnel? Deze kunt u ook bij ons boeken.

Als u liever de nachtboot vanuit Nederland neemt, dan is de route Hoek van Holland-Harwich met Stena Line zeker interessant voor u.

Vaart u liever naar het noordelijke deel van Engeland of wilt u doorreizen naar Schotland? Dan is de route Rotterdam-Hull of Zeebrugge-Hull van P&O Ferries een goede optie voor u. Met de comfortabele nachtboot komt u uitgerust aan in Engeland om daarna door te reizen naar uw bestemming.

Met Irish Ferries of met Stena Line komt u snel en geriefelijk van Groot Brittannië in Ierland via bijvoorbeeld de oversteek over Ierse zee van Holyhead naar Dublin. 

 

Veerboten naar Scandinavië.

I.H.R.C. kan voor u voor uw overtocht met een touringcar naar Denemarken, Zweden of Noorwegen bemiddelen.

De overtocht Puttgarden - Rødby van Scandlines geeft de kortste route naar het oosten van Denemarken, Zweden en Noorwegen. De vaartijd voor Puttgarden - Rødby is 45 minuten en elk half uur vertrekt er een boot. Helsingør - Helsingborg is slechts 20 minuten en ook hier varen meerdere boten per uur. Voor een reis naar Zweden is een combinatieticket de ideale oplossing.

Mogelijke tickets:
• Puttgarden - Rødby

• Puttgarden - Rødby in combintatie met Helsingør - Helsingborg
• Puttgarden - Rødby in combintatie met de Öresund Brug (Kopenhagen - Malmö)

 

Als u liever een langere oversteek maakt, dan zijn er mogelijkheden genoeg om met de routes van Stena Line naar Scandinavië te varen.

Mogelijke routes zijn onder andere:
• Kiel - Göteborg

• Frederikshavn - Göteborg
• Frederikshavn - Oslo

Website door Qonnected.nl